133ZOBRAZENÍ


Je priam neuveriteľné koľko trikov v kuchyni existuje a mnoho ľudí o nich nevie. Nasledujúce triky sú veľmi jednoduché a akonáhle o nich budete vedieť garantujeme vám, že ich budete používať každý deň.

1) Počas jednej minúty „šejkujte“ traste surovým vajíčkom a až tak ho dajte variť. Po uvarení budete mať skutočné zlaté vajce.

2) S naozaj ostrým, horúcim nožom rozkrájajte zmrzlinu, vložte ju medzi cookies alebo iné sušienky podľa vlastného výberu a mate dokonalý zmrzlinový sendvič.

3) Odkrojte si tú časť syra ktorú chcete použiť a obal z nej potom môžete použiť ako kryt na zvyšok ktorý vám ostal

4) Nevyhadzujte bylinky, ktoré vám začali žltnúť. Namiesto toho ich umiestnite do nádobky na ľad a zalejte s olivovým olejom

5) Bochník chleba narežte a do rezov umiestnite syr a nejaké tie bylinky. Potom dajte do rúry alebo mikrovlnky aby sa syr roztopil.

6) Ak nemáte valček na cesto jednoducho použite vínovú fľašu

7) Ak chcete aby zvyšok pizze chutil tak ako keď je čerstvá, namiesto mikrovlnky použite panvicu

8) Rýchlo nakrájané cherry paradajky? Umiestite ich medzi dva taniere a ostrým nožom ich jednoducho prerežte.

9) Ak mate už takmer prázdnu nádobku od nutely, nalejte do nej teplé mlieko. Vznikne vám výborná horúca čokoláda

10) Zmiešajte kyslú smotanu, bielko z vajíčka na tvrdo a lyžicu horčice. Budete mať skvelú náhradu za majonézu.

11) Zeler a brokolicu by ste stále mali zabaliť do alobalu, vydržia vám dlhšie.

12) Zemiaky vám nezačnú klíčiť/ nezačnú im rásť výhonky ak ich uskladnite pri jablkách (jablká v sebe obsahujú látku, ktorá im v tom zabráni)

13) Použite alobal na zmenšenie plochy na pečenie

14) Krásny a rýchli spôsob ako si vytvoriť čokoládový košík na ovocie.

15) Avokádo pokvapkajte jablčným octom a uskladníte ho s cibuľou aby vám nezčernalo.

16) Zamrazte víno v nádobke na ľad. Neskôr to budete môcť použiť na akýkoľvek kulinársky experiment s ktorým prídete.

17) Prepichnite škrupinku vajíčka špendlíkom skôr ako ho začnete variť. Potom sa vám buď jednoduchšie odstraňovať škrupinka.

Dúfame, že sa vám článok páčil a informácie v ňom boli užitočné! Ak áno neváhajte sa oň podeliť  s priateľmi. Želáme vám pekný deň. Redakcia